הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
2 כוסות סוכר
4 סוכר וניל
2 גבעים שמנת חמוצה
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס אגוזים קצוצים
סירופ מיפל להרטבת העוגה לאחר האפיה
אופן ההכנה
מחממים תנור אפיה ל -180°c.
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר /לעוגה אורירית יותר מקצפים את הביצים ושני סוגי הסוכר 5 דקות
יוצקים לתבנית ואופים בחום בינוני כ 50 דקות לעוגה עגולה / כ 40 דקות ל"אינגליש קיק"
מוצאים מהתנור ומיד מוזגים על העוגה סירופ מיפל בנדיבות
מצננים לחלוטין לפני שפורסים ואוכלים
מגיש:
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון