חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מיפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להשתמש בתבנית עגולה קוטר 26 ס"מ או תבנית סיליקון "קוגלהוף" או 3 "אינגליש קיק"
עוגת מיפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להשתמש בתבנית עגולה קוטר 26 ס"מ או תבנית סיליקון "קוגלהוף" או 3 "אינגליש קיק"
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
2 כוסות סוכר
4 סוכר וניל
2 גבעים שמנת חמוצה
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס אגוזים קצוצים
סירופ מיפל להרטבת העוגה לאחר האפיה
אופן ההכנה
מחממים תנור אפיה ל -180°c.
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר /לעוגה אורירית יותר מקצפים את הביצים ושני סוגי הסוכר 5 דקות
יוצקים לתבנית ואופים בחום בינוני כ 50 דקות לעוגה עגולה / כ 40 דקות ל"אינגליש קיק"
מוצאים מהתנור ומיד מוזגים על העוגה סירופ מיפל בנדיבות
מצננים לחלוטין לפני שפורסים ואוכלים
מגיש: צלמרו
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון