חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פאדג' שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם ! לפני כמה זמן שהיתי כמה ימים בבית המלון רויאל ביץ באילת ושם אכלתי עוגת שוקולד רכה , רטובה משהו , כאילו ללא בצק ,נימוכה בפה ומאוד עשירה ממש משהו חלומי , כל כך טובה !! שאלתי את הקונדיטור שעמד ליד מה שמה של העוגה והוא ענה עוגת שוקולד פאטש (או משהו אחר שנישמע כך ) יש למישהו רעיון כיצד ניתן להשיג את המתכון ? תודה רבה ! matidavid@netscape.net
עוגת פאדג' שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם ! לפני כמה זמן שהיתי כמה ימים בבית המלון רויאל ביץ באילת ושם אכלתי עוגת שוקולד רכה , רטובה משהו , כאילו ללא בצק ,נימוכה בפה ומאוד עשירה ממש משהו חלומי , כל כך טובה !! שאלתי את הקונדיטור שעמד ליד מה שמה של העוגה והוא ענה עוגת שוקולד פאטש (או משהו אחר שנישמע כך ) יש למישהו רעיון כיצד ניתן להשיג את המתכון ? תודה רבה ! matidavid@netscape.net
הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
שליש כוס שמנת להקצפה 32% שומן
350 גרם חמאה ללא מלח חתוכה לקוביות
1 כוס סוכר
6 ביצים מופרדות
1 כף אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
שמים בסיר את השוקולד, השמנת, החמאה שלושת רבעי כמות הסוכר והקפה הנמס וומיסים על אמבט אדים לתערובת חלקה. מסירים מהאש.
מוסיפים את החלמונים, אחד אחד וטורפים היטב לאחר כל חלמון שהוסף. מקציפים את החלבונים עם הסוכר שנותר לקצף נוקשה. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד. יוצקים את התערובת לתבנית אפייה (קוטר 24) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך של 160 מעלות. אופים כשעה. מורידים את החום ל-120 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.
מצננים ושומרים במקרר למשך לילה.
מגישים עם מעט קרם פרש ליד (לא חובה) ופירות טריים.
מגיש: dylam
מקור: בני סיידא מתוך ארוחה לבנה
שתף את המתכון