חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות - ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלתית זהו בצק לעוגה כיום אפשר לקנותה מוכנה בסופר
עוגת פירות - ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלתית זהו בצק לעוגה כיום אפשר לקנותה מוכנה בסופר
הוראות הכנה
מרכיבים
קלתית של 2 שכבות בטעם וניל (אם קונים קלתית של פאי- רק 1 פודינג + 1 ג'לי)
2 פודינג וניל של "אוסם"
2 ג'לי של "אוסם" בטעם: תות/ אננס/ משמש
קופסת שמורים גדולה של משמש או אננס
אופן ההכנה
מניחים את הקלתית על צלחת הגשה.
אם הקלתית מחולקת ל-2 : שופכים מעט מהרוטב של השימורים על הקלתית(להרטיב אותה מעט), מורחים פודינג, ומניחים שיכבה של פרי (שומרים שיהייה מספיק גם לשיכבה השניה)
מניחים מעל את הקלתית השניה, שופכים גם עלייה מעט רוטב מהשימורים, מורחים פודינג, ומניחים פרי, מעל הכל שופכים את הג'לי (מחכים שיתקרר מעט, אחרת הוא נוזל מהעוגה )
ומכסים את כל העוגה (גם מהצדדים) עם ג'לי.
אם הקלתית היא של פאי: עושים אותו הדבר אך עם שיכבה אחת.
שמים במקרר לשעתיים או יותר - שיתקרר
ובתאבון!!!
עוגה זו תמיד מוצלחת!!!
מגיש:
מקור: סבתא אלוירה
שתף את המתכון