חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוגלוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוגלוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
600 גר' קמח
½2 כפיות שמרים יבשים - בחורף קר קצת יותר
200 גר' סוכר
250 מל חלב פושר
3 ביצים
150 גר' חמאה או מרגרינה - בטמפרטורת החדר
100 גר' צימוקים
50 גר' שקדים פרוסים
½ כוס ברנדי
קורט מלח
1 כפית גרד לימון
אופן ההכנה
- יש להשרות את הצימוקים בברנדי (שעה לפחות).
- מכניסים הכול לקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה (דביקה ולחה למדי), משמנים תבנית קוגלוף (אפשר לפזר קצת שקדים בתחתית לקישוט) ויוצקים את התערובת לתבנית מכסים ומניחים להתפחה (סבלנות בקטע הזה תנו לזה זמן עד שזה יתפח היטב )- מחממים תנור ל- 180°c ואופים 45 דקות.
- מצננים
- לקישוט זורים אבקת סוכר מעל
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון