חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד חמה ופשוט מדהימה והכי קלה להכנה !!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה וטעימה.
עוגת שוקולד חמה ופשוט מדהימה והכי קלה להכנה !!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח אסם
1 כוס שוקולית
5 ביצים בטמפ' החדר
¾ כוס שמן
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר.
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים שלמות וכשהם מוקצפות מעט מוסיפים את הסוכר בהדרגה
בינתיים לוקחים קערה ומערבבים בה את הקמח והשוקולית
אחרי שערבבנו אותם ביחד מוסיפים אותם בהדרגה להקצפה
כמובן שכל אלה מוכנסים בעט ההקצפה ולא לאחריה.
אחרי שהעיסה הופכת אחידה וללא גושים שמים בתבנית משומנת מס' 26 ומכניסים לתנור לחום בינוני במשך 3/4 שעה או קצת יותר
מומלץ לחמם את התנור לפני ההכנסה
אחרי שהעוגה מוכנה נותנים לה להתקרר מעט ואז מכינים את הציפוי
הכנת ציפוי:
לוקחים 150 גר' שוקולד מריר שוברים מוסיפים את החצי שמנת מתוקה שנותרה וממיסים על הגז לאחר מכן שופכים על העוגה ונותנים לה להתקרר בימים חמים עדיף
מגיש: guydotan
מקור: גיא דותן
שתף את המתכון