חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
7 כפות סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
לקרם:
1 קופסת שמנת מתוקה
½ כוס חלב
2 כפות אינסטנט וניל
1 כפית נס-קפה
לציפוי:
1 חב' שוקולד מריר 100( גרם)
50 גרם מרגרינה
4 כפות חלב
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מוסיפים, תוך המשך הקצפה איטית יותר, את החלבונים והאינסטנט שוקולד לעיסה.
אופים בתבנית פיירקס או גודל דומה בחום בינוני עד שקיסם יוצא נקי.
הכנת הקרם:
מקציפים שמנת מתוקה עם החלב + האינסטנט וניל ונס הקפה.
מורחים על העוגה שהצטננה ומכניסים למקרר מכוסה בניר אלומיניום.
ממיסים בסיר כפול שוקולד מריר עם המרגרינה ו 4 כפות חלב.
כשזה קצת מתקרר מוזגים על העוגה כך שיכסה את כולה.
מגיש: קיבי
מקור: לאה מסד- כפר מסריק
שתף את המתכון