חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקלד תאווה לחיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקלד תאווה לחיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לממרח
2.5 כוסות אגוזי לוז
3 כפות שמן
לעוגה
500 גרם שוקולד מריר קצוץ
כוס ממרח נוטלה או כל ממרח אחר בטעם אגוזים
6 ביצים
חצי כוס סוכר
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות ליקר פרנגליקו
לציפוי
מיכל שמנת 250
שוקולד קצוץ מריר
כף ליקר
אופן ההכנה
קולים אגוזים בתנור חום 180 מעלות 10 דקות טוחנים במערבל יחד עם שמן עד שנוצר ממרח גרגרי.
ממיסים שוקולד במיקרו ומערבבים יחד עם נוטלה וממרח שעשינו עד לתערובת חלקה.
בינתיים מחממים תנור ל170 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר 7 דקות ומקבלים לשוקולד.
מקציפים שמנת וליקר ושוב מקפלים לשוקולד.
יוצקים לתבנית א...ואותה שמים בתוך תבנית גדולה יותר שמכילה מים רותחים שמגיעים עד למחצית גובה תבנית א... אופים שעה ורבע ובסיום משאירים את העוגה עוד ארבעים דקות בתוך האמבט מים.
לציפוי מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד הקצוץ עד שנמס ומוסיפים ליקר...יוצקים על העוגה ולמקרר..רצוי לאכול קר...
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון