הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים שלמים או חתוכים עם העור את העור להוריד לאחר הבישול
1 בצל גדול חתוך לטבעות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
סלסלה פטריות טריות לא חובה
חופן פטרוזליה קצוצה גס
1כפית מלח 1 כפית פפריקה מתוקה לאוהבי חריף להוסיף גם כפית פפריקה חריפה או 1 פלפל
חריף חתוך לאורכו
חצי כפית פלפל לבן
1 כפית מרק עוף אבקה
5 כפות שמן
אופן ההכנה
בתוף סיר רחב שוליים לשים את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד להזהבה.
להניח את העוף עם העור כלפי מטה ולטגן במשך 5 דק' עד לצריבה. להפוך את העוף ולהניח את כל הירקות מעל מסודרים בצורה יפה. ולפזר את התבלינים מעל.
לצקת מים עד לגובה העוף ולבשל על להבה גבוהה כ 10 דק' ולהמשיך את הבישול על להבה נמוכה.
לא לשכוח להשאיר רוטב כדי לנגב עם הלחם...
חנה ששון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון