חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב עם פלפלים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל שכולם אוהבים הילדים והנכדים אוכלים את הרוטב עם לחם טרי נפלא עם אורז brמתכון לאורז מיוחד בהמשך
עוף ברוטב עם פלפלים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל שכולם אוהבים הילדים והנכדים אוכלים את הרוטב עם לחם טרי נפלא עם אורז brמתכון לאורז מיוחד בהמשך
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים שלמים או חתוכים עם העור את העור להוריד לאחר הבישול
1 בצל גדול חתוך לטבעות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
סלסלה פטריות טריות לא חובה
חופן פטרוזליה קצוצה גס
1כפית מלח 1 כפית פפריקה מתוקה לאוהבי חריף להוסיף גם כפית פפריקה חריפה או 1 פלפל
חריף חתוך לאורכו
חצי כפית פלפל לבן
1 כפית מרק עוף אבקה
5 כפות שמן
אופן ההכנה
בתוף סיר רחב שוליים לשים את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד להזהבה.
להניח את העוף עם העור כלפי מטה ולטגן במשך 5 דק' עד לצריבה. להפוך את העוף ולהניח את כל הירקות מעל מסודרים בצורה יפה. ולפזר את התבלינים מעל.
לצקת מים עד לגובה העוף ולבשל על להבה גבוהה כ 10 דק' ולהמשיך את הבישול על להבה נמוכה.
לא לשכוח להשאיר רוטב כדי לנגב עם הלחם...
חנה ששון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון