חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף חמוץ מתוק עם ליצי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף חמוץ מתוק עם ליצ'י ושקדים brנוסח קוסומוי
עוף חמוץ מתוק עם ליצי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף חמוץ מתוק עם ליצ'י ושקדים brנוסח קוסומוי
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
250 גר' חזה עוף בקוביות
פלפל אדום בקוביות
פלפל ירוק בקוביות
תפוח עץ ירוק חמוץ קלוף וחתוך
2 בצלים ירוקים בחתיכות של 2 ס"מ
שן שום קצוצה
כפית זנגביל קצוץ
½ כף קורנפלור בלולה במעט מים
¼ כוס שקדים מטוגנים
חומרים לרוטב
¼ כוס מיץ ליצ'י
3 כפות חומץ
3 כפות סוכר
כף רוטב סויה
כף יין
½ כוס מרק עוף
חומרים למישרה
חלבון
כף קורנפלור
כף סויה
כף יין לבן
כפית סוכר
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. לערבב את חומרי המשרה, מלח ופלפל ולהשרות את
העוף ל- ½ שעה.
2. לערבב את מרכיבי הרוטב
3. לטגן את העוף בשמן עד שמלבין ולהוציא.
4. לטגן את השום והזנגביל, להוסיף את הירקות ולערבב.
5. להוסיף ½ קופ' ליצ'י ומיד לצקת את הרוטב.
6. כשהרוטב רותח להוסיף את העוף.
7. להוסיף את הקורנפלור ולהרתיח.
8. לבזוק ¼ כוס שקדים מטוגנים ולהגיש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון