חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
סלסלת פטריות שמפיניון או פורטובלו.
10 בצלצלים.
10 שיני שום קלופות.
4 בטטות ארוכות ודקות חתוכות לחצי לאורך
חצי כוס רוטב גריל אוסם .
חצי כוס שמן זית.
4 גבעולים של רוזמרין טרי.
25 גרם חמאה או מחמאה.
חצי כוס יין אדום יבש.
חזה של עוף שלם נקי מגידים חתוך לרצועות 2X2 ס"מ.
.
אופן ההכנה
הכנה
להשרות את רצועות העוף ברוטב הגריל כשעה.
להשרות את הבטטות בשמן זית השום הבצלצלים הרוזמרין והפטריות כשעה בסיר נפרד.
לחמם מחבת ווק עם שמן הזית.לטגן את רצועות העוף כחצי דקה מכל צד.
לסדר בתבנית את הבטטות .לפזר את הבצלצלים והפטריות. לפזר מלח ופילפל שחור.
לסדר מעל את רצועות העוף.ולפזר את הרוזמרין לאחר ההפרדה של העלים מהגבעול.
להוסיף לווק את היין והחמאה לגרד את תחתית הווק עם כף עץ ולבשל כחמש דקות.
עם כף לפזר את את הרוטב מעל רצועות העוף.
לכסות עם נייר כסף את התבנית ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל 45 דקות.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון