חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא צלוי ברוטב טנדורי הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי האוכל ההודי!!!
עוף ממולא צלוי ברוטב טנדורי הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי האוכל ההודי!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם
כוס אורז בסמטי מבושל כ14 דקות]
4 פרחי כרובית [ כחצי כרובית]
3 קישועים [ מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות ]
בצל גדול [ חתוך לקוביות ]
4 שיני שום קלופות ופרוסות
פלפל ירוק חריף [ על פי הטעם לאוהבי החריף חתוך לפרוסות ]
4 כפות תבלין טנדורי [ ניתן לקנות במרכולים]
מלח [ כפית]
פלפל שחור על פי הטעם
פפריקה מתוקה [כף]
שמן לטיגון וצליה
תנור אפיה שחומם ל180 מעלות
אופן ההכנה
במחבת לטגן קלות את פרחי הכרובית הקישועים הבצל והשום במעט שמן לטיגון עד הזהבה קלה
להוסיף את האורז והפלפל הירוק ולערבב קלות .[ ואת המלח והפלפל השחור ]
לערבב את אבקת הטנדורי [ כף וחצי ] עם כף שמן ו2 כפות מים .
להוסיף את תערובת הטנדורי למחבת להרתיח את הנוזלים כ 3 דקות להוריד מהאש ולצנן מעט.
לנקות את העוף ולמלות את ביטנו בתערובת המוכנה .אחרי המילוי לסגול את אחורי העוף בעזרת 2 קיסמי שיניים .
את שאר אבקת הטנדורי לערבב עם 2 כפות שמן ופפריקה מתוקה .ולצפות את העוף בתערובת ע"י עיסוי קל .
להכניס את העוף לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 45 דקות .לאוהבי החריף ניתן להחליף את הפפריקה המתוקה לפפריקה חריפה .
להגיש חם בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור:
שתף את המתכון