חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ספראגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עם פטרוזליה לימון ושום.
עוף ספראגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עם פטרוזליה לימון ושום.
הוראות הכנה
מרכיבים
פטרוזיליה
גרדת 2 לימונים
3 שיני שום
מלח גס, פלפל
עוף שלם עם עור / חתוך
אופן ההכנה
חותכים היטב את הפטרוזיליה, מוסיפים גרדת לימונים.
מועכים את השום עם סכין, מקלפים וחותכים,
מוסיפים מלח גס לשום החתוך ומועכים את השום והמלח הגס ביחד,
המלח עוזר למעוך את השום, מוסיפים פלפל חריף ומועכים.
מוסיפים לפטרוזיליה וחותכים הכל שוב.
מוסיפים מלח ופלפל.
שמן זית.
מערבבים.
מכניסים את התערובת בין העור לעוף, סביב.
מורחים את העוף בתערובת היטב.
סוגרים את העוף (משחימים סביב במחבט עם שמן זית).
מכניסים לתנור שחומר ל- 300 מעלות בכדי לסגור את העוף.
ואז מורידים את החום ל- 230 מעלות עד 40 דקות.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון