חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם ערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאד!!!
עוף עם ערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאד!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעים מקומחים
20 ערמונים
עגבניה מגוררת
2 בצלים גדולים מגורדים בפומפיה
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
ערמונים:
1- לחרוץ בעזרת סכין צורת T על הערמונים ולבשל אותם במים ½ שעה.
2-לקחת כל פעם אחד ולקלף (כך הקליפה תהיה קלה יותר להסרה).
העוף:
2-לטגן את העוף המקומח וממולח במחבת בכל הצדדים עד שהופך לפריך ולהוציא מהאש לצלחת.
3- באותה מחבת (עם אותו שמן)לטגן את הבצלים, כשמזהיבים להוסיף את העגבניה המגוררת ואת התבלינים, לערבב ולערבב 10 דק'.
4-לשים את הכל בסיר להוסיף את העוף ,את הערמונים ו2-3 כוסות מים להרתיח ולהנמיך את האש.
לבשל כשעתיים מדי פעם לערבב.
מגיש: natou
מקור: צרפת
שתף את המתכון