חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות ממולאות בגבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות ממולאות בגבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר פטריות פורטובלו או שמפיניון גדולות
1 יחידה גבינת פרומעז, או גבינת עיזים רכה אחרת
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות צנוברים
עלי בזיליקום (אחד לכל פטריה) - אופציונלי
פירורי לחם לציפוי – אופציונלי
אופן ההכנה
1.מעבירים את הגבינה לקערה, ומרככים אותה מעט בעזרת מזלג. (ניתן לשים את הקערה בתוך
קערה גדולה יותר המכילה מים רותחים, לזירוז התהליך).
2. מוסיפים לתוך הגבינה את הצנוברים והעירית, ומערבבים.
3. קוטמים את רגלי הפטריות, ומנקים אותן: את השמפיניון על ידי ניגוב במטלית לחה,את הפורטובלו .
4. הופכים את הפטריות כשצידן הקעור כלפי מעלה. מניחים עלה בזיליקום בתחתית הפטריה (אופציונלי).
5. בעזרת כף ממלאים את הפטריה, ו"מיישרים" את מפלס הגבינה כך שלא "יגלוש" מחוץ לשפתי הפטריה.
6.מכינים כמות של פירורי לחם בצלחת נפרדת. הופכים את הפטריה על פיה, ולוחצים אותה בעדינות על ערימת פירורי הלחם.
7. אופים בתנור בחום בינוני-נמוך במשך כ- 10 דקות, עד שציפוי פירורי הלחם משחים מעט (לא יותר מדי,ההשחמה תימשך גם מחוץ לתנור), בתוך תבנית משומנת בשמן זית.
הגשה: אפשר לנסות לזלוף מעט חומץ בלסמי על הפטריות החמות. להגיש חם או בטמפרטורת החדר
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון