חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה לבן ביין לבן, בצל, גזר ותירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה לבן ביין לבן, בצל, גזר ותירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחים של פילה לבן
1 בצל גדול פרוס דק
1 קלח תירס מבושל ומפורק לגרעינים
1 גזר קלוף ופרוס באלכסון
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
½ ליטר יין לבן חצי יבש
1 כפית מלח
פלפל גרוס טרי
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים את שמן הזית. סוגרים את הפילה היטב מכל הכיוונים ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום, הזנגביל והגזר ומערבבים היטב. מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ. מחזירים את הפילה לסיר ומוסיפים את התירס. מתבלים במלח ופלפל גרוס טרי, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה עד עשרים דקות.
לפני ההגשה פורסים את הפילה למדליונים ומסדרים יפה בצלחת הגשה כאשר הירקות ליד והרוטב מעל. ניתן להגיש עם פירה ירוק.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון