חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה בדווית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר בילוי בנגב קנינו את הצלחת השחורה הגדולה עליה אופות הבדווית את הפיתות על אש גלויה (לאחר סיבובן באוויר!). המתכון שמסר לנו המוכר החביב היה "קצת קמח, קצת שמרים, קצת שמן זית". יש כמויות מדוייקות יותר?
פיתה בדווית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר בילוי בנגב קנינו את הצלחת השחורה הגדולה עליה אופות הבדווית את הפיתות על אש גלויה (לאחר סיבובן באוויר!). המתכון שמסר לנו המוכר החביב היה "קצת קמח, קצת שמרים, קצת שמן זית". יש כמויות מדוייקות יותר?
הוראות הכנה
מרכיבים
קמח, מים, מלח, פלטת מתכת, גחלים/אש גלויה.
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם המים והמלח, עד שנעשה בצק.
אם הוא דביק מדי מוסיפים קמח.
מכינים עיגולי בצק בגודל של אגרוף.
מרדדים. הסוד הוא, ככל שיותר דק - כך האיכות יותר טובה.
על פלטת הברזל מניחים את הבצק המרודד.
כשמתחיל להשחים - הופכים.
טועמים. במידה וטפל, מוסיפים עוד מלח.
מגיש: raanan
מקור:
שתף את המתכון