חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס שמן זית
6 פלפלים אדומים מתוקים גדולים
½ 1 כוסות אורז
1/2 כוס רוטב צילי מתוק
250 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
3 עגבניות בשלות קצוצות לקוביות ללא קליפה ( לקילוף , להשרות את העגבניות המים חמים מאוד )
2 קוביות תיבול בזיליקום
2 קוביות תיבול שום פטרוזיליה
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס טרי
1 כף אבקת מרק עוף
המצרכים לרוטב
3 כוסות מים המצרכים לרוטב
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
5 כפיות רוטב סויה
3כפות אבקת מרק עוף
לערבב הכל יחד
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד לקבלת צבע זהוב. להוסיף את הפטרוזיליה, העגבניות,רוטב צילי מתוק,
בשר העוף ולערבב היטב. לאחר שתי דקות של בישול להוסיף את האורז ולהמשיך לערבב, להוסיף את התבלינים ולהסיר מהאש.
לשטוף את הפלפלים להסיר את החלק העליון ולשמור כמכסה לפלפל לאחר המילוי.
לסדר בסיר מתאים את הפלפלים שהם צמודים. ממלאים את הפלפלים בתערובת המילוי ולכסות במכסה.
להוסיף את מרכיבי הרוטב לסיר, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה כשעתיים.
בתאבון
אלי גרשון
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון