חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנה ברוטב נתחוני בשר ועגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנה ברוטב נתחוני בשר ועגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פנה
250 גרם בשר בקר סינטה, חתוך לרצועות דקות
250 גרם עגבניות שרי
1/3 כוס שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום
1 כפית רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל בשמן זית ואחרי דקה מוסיפים את הבשר.
2. מטגנים את הבשר והופכים מעת לעת עד שהוא משחים מכל צדדיו.
3. ממליחים ומפלפלים ומוסיפים למחבת את עגבניות השרי, חתוכות ל-4.
4. מבשלים במשך 10 דקות. אם יש צורך מוסיפים מעט שמן נוסף ומעט מהמים שבהם בושלה הפסטה.
5. מבשלים את הפסטה אל-דנטה.
6. כאשר הפסטה מוכנה, שופכים את המים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הבשר.
7. מערבבים דקה נוספת על האש ומגישים מייד.
8. אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה או "תלתלי פרמזן".
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון