חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

על הפנקייק כאשר מכינים את בלילת הפנקייק, חשוב מאוד לשים לב למספר דברים: •חשוב לדייק בחומרים שמכניסים ולאיכותם. חשוב לשים לב לדרגת הסמיכות של הבלילה: היא צריכה להיות דלילה דיה בשביל האווריריות, אבל סמיכה דייה כדי לעמוד בפני עצמה. •חשוב מאוד לקרר את הבלילה בטרם מטגנים במחבת בחום בינוני נמוך. •חשוב להפוך את הפנקייק מיד כשמופיעות בועיות בחלקו העליון. •אפשר לשמור על הפנקייק'ס חמים כשהם עטופים בנייר כסף ומחוממים בתנור ל-2 דקות. ניתן להכין פנקייקס גם במכשיר מולינקס להכנת פנקייק'ס הדבר מאפשר הכנת 6 פנקייקים במקביל, טמפרטורת הטיגון מדויקת, וגם עושים את זה ממש ליד השולחן...
פנקייק בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

על הפנקייק כאשר מכינים את בלילת הפנקייק, חשוב מאוד לשים לב למספר דברים: •חשוב לדייק בחומרים שמכניסים ולאיכותם. חשוב לשים לב לדרגת הסמיכות של הבלילה: היא צריכה להיות דלילה דיה בשביל האווריריות, אבל סמיכה דייה כדי לעמוד בפני עצמה. •חשוב מאוד לקרר את הבלילה בטרם מטגנים במחבת בחום בינוני נמוך. •חשוב להפוך את הפנקייק מיד כשמופיעות בועיות בחלקו העליון. •אפשר לשמור על הפנקייק'ס חמים כשהם עטופים בנייר כסף ומחוממים בתנור ל-2 דקות. ניתן להכין פנקייקס גם במכשיר מולינקס להכנת פנקייק'ס הדבר מאפשר הכנת 6 פנקייקים במקביל, טמפרטורת הטיגון מדויקת, וגם עושים את זה ממש ליד השולחן...
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
4 ביצים טרופות
2 כפות סוכר
1 כפית קליפת לימון מגורדת
20 גר' חמאה מומסת
2 כוסות קמח תופח
4 1 כוס חלב
חמאה לטיגון
אופן ההכנה
הכנה:
•טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, קליפת הלימון המגורדת, החמאה המומסת והקמח התופח.
•מוסיפים בהדרגה כוס ורבע חלב עד שמגיעים לתערובת חלקה וסמיכה מעט.
•מורחים מחבת טפלון קטנה בשכבת חמאה דקה על חום בינוני נמוך.
•יוצקים את הבלילה לעיגול של חצי ס"מ.
אם רוצים, אפשר להכניס בטיגון תוספת לבלילה כמו:
צימוקים מושרים ברוטב לימון
אוכמניות קפואות או טריות
שבבי שוקולד מקופל
•מטגנים שתי דקות, עד שהפנקייק זהוב בחלק התחתון.
•הופכים, ומטגנים עוד דקה.
מגיש: zohar neeman
מקור:
שתף את המתכון