חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ברוטב פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
לבצק:
500 גר' קמח
3 חלמונים
1 כפית מלח
לרוטב:
400 גר' פטריות
50 גר' חמאה
כפית חרדל
400 סמ"ק שמנת מתוקה
כוס יין לבן
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
שמים בקערה את הקמח, החלמונים והמלח. לשים עד קבלת בצק אחיד.
לאחר שהבצק מוכן יוצרים צורות של פסטה. מכניסים לסיר עם מים רותחים עד לקבלת פסטה מוכנה (כ- 10 דקות).
לרוטב:
מחממים את החמאה במחבת. מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את היין, הפלפל, אגוז המוסקט והמלח. מביאים שוב לרתיחה ומכבים את האש.
מגיש: mellow
מקור: עושים חיים וטעים
שתף את המתכון