חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת



פסטרמה בקר כבושה ואפויה קורנד ביף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הילדים חוזרים ללימודים ואנו מחפשים גיוון brפסטרמת בקר ביתית כדאי בריא וטעים brמטעים לימי הקיץ כארוחה קלה בליווי סלט brניתן לאכול קר או חם
פסטרמה בקר כבושה ואפויה קורנד ביף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הילדים חוזרים ללימודים ואנו מחפשים גיוון brפסטרמת בקר ביתית כדאי בריא וטעים brמטעים לימי הקיץ כארוחה קלה בליווי סלט brניתן לאכול קר או חם
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בשר חזה בקר או צוואר או צלעות כל נתח אחר שאוהבים
מים לכיסוי הבשר
30 ג' מלח סלפטר
2 כפות מלח (אפשר גס)
4 עלי דפנה
20 גרגירים פלפל אנגלי
20 גרגרירים פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
10 שיני שום גדולות
למי הבישול:
מים לכיסוי הבשר
10 גרגירי פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף חומץ
1 כפית מלח
8 שיני שום
ציפוי לבשר כבוש:
לאחר שהבשר נכבש וצונן ואף קורר לילה במקרר.
מערבבים בקערית:
2 כפות פלפל שחור גרוס גס
1 כפית מלח
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל מריחה
2 כפות סילאן תמרים או דבש
אופן ההכנה
מניחים את הבשר בקערה גדולה דיה להכילו בנוחיות. מודדים את כמות המים שתכסה את הבשר ומעבירים לסיר. מוסיפים את כל חומרי המרינדה חוץ מהשום. מרתיחים 10 דקות, מצננים, מוסיפים את השום ויוצקים על הבשר כך שהמים יכסו אותו, מכסים הקערה ושולחים לקירור ל8-10 ימים.
במדף התחתון של המקרר
למי הבישול:
מים לכיסוי הבשר
10 גרגירי פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף חומץ
1 כפית מלח
8 שיני שום
מוציאים את הבשר מהמרינדה. את המרינדה שופכים. מערבבים בסיר גדול את כל החומרים למי הבישול.
מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה כשעתיים או עד שהבשר רך. מסירים מהאש ומצננים בתוך מי הבישול. כשהבשר והנוזל קרים לחלוטין, מוציאים מהמים, שומרים במקרר ללילה, ולמחרת אם רוצים את הבשר כבוש ולא מתובל אפוי – פורסים ומגישים.
ציפוי לבשר כבוש:
לאחר שהבשר נכבש וצונן ואף קורר לילה במקרר.
מערבבים בקערית:
2 כפות פלפל שחור גרוס גס
1 כפית מלח
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל מריחה
2 כפות סילאן תמרים או דבש
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מניחים את הבשר בתבנית אפיה ומוזגים לתוך התבנית 2 כוסות יין אדום מתוק.אופים עד השחמה מכל הצדדים
מקררים ופורסים מגישים חם או קר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון