חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטרמה פפריקוש חריפה גם באמצע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפילו עוף טוב וג. יפית היו מזיעים מזה
פסטרמה פפריקוש חריפה גם באמצע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפילו עוף טוב וג. יפית היו מזיעים מזה
הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה פפריקוש חריפה גם באמצע
חומרים
1 פרפר של חזה הודו חתוך ל2
1/2 כוס שמן
4 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפיות שום כתוש
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס סוכר זהוב דמרה
1 כפית מלח גס
חוט קשירה כמו שפגט
אופן ההכנה
אופן הכנה
פותחים את מחצית הפרפר מהצד כמעט לכל רוחבו (כיס שנפתח)
מורחים לתוך הכיס הרבה מהתערובת ומעסים היטב (ניתן לפזר שבבי שום)
קושרים היטב את הנתח בשיטת הרשת ומורחים את הנתחים מבחוץ תוך עיסוי את יתרת התערובת
ומשרים ליממה לפחות בתבנית עם ניילון נצמד במדף התחתון במקרר( לעישון ראה מתכון 4 יממות).
לאפיה בתנור
מורחים על חזה ההודו את המישרה ומוסיפים פפריקה עד לכיסוי מלא עוטפים היטב בנייר אלומיניום
ואופים 25 דקות בתנור בחום של 180 מעלות מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות
לא להגזים באפיה כדי לא ליבש אותו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון