חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פפרדלה עם בקר ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פפרדלה עם בקר ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פסטה פפרדלה, רצוי עשויה בבית
500 גרם בשר בקר רך (רצוי סינטה), חתוך לרצועות דקות.
2 שיני שום
1/3 כוס יין אדום
1/4 חבילה חמאה
6-7 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. משרים את העגבניות המיובשות בחצי כוס מים במשך שעה לפחות.
2. מטגנים בחמאה את השום ומוסיפים את נתחי הבשר. ממליחים ומפלפלים.
3. אחרי 3-4 דקות מוצאים את הבשר ומוסיפים את היין וחצי מכמות המים שבהם הושרו העגבניות המיובשות..
4. ממשיכים לבשל על אש גבוהה עד שכמות הנוזלים מצטמצמת בחצי.
5. מחזירים למחבת את הבשר ומוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה נוספת ומורידים מהאש.
6. שופכים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומגישים.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון