חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרחי כרובית מטוגנים בניחוח בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם עברתם את המחסום של שליקת פרחי הכרובית, הניחוח הבא שיגיע יהיה שווה כל טעימה. brאת המנה הזאת אני מוסיפה לארוחה בשרית, או, מגישה אותה עם שמנת חמוצה, או גבינה לבנה.
פרחי כרובית מטוגנים בניחוח בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם עברתם את המחסום של שליקת פרחי הכרובית, הניחוח הבא שיגיע יהיה שווה כל טעימה. brאת המנה הזאת אני מוסיפה לארוחה בשרית, או, מגישה אותה עם שמנת חמוצה, או גבינה לבנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית גדולה מופרדת לפרחים ששלקו אותם בעדינות (שלא יהיו רכים מדי)
קמח לבן
פירורי לחם
מלח
פפריקה
אבקת מרק בצל (קנור)
3-4 ביצים (ולעתים נדרש יותר)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מכינים את החומרים מבעוד מועד כמו לשניצלים:
1. צלחת עם קמח לבן
2. צלחת עם פירורי לחם מעורבבים עם אבקת מרק בצל.
3. טורפים את הביצים ביחד עם מים כדי לרכך את הבלילה, ומתבלים במלח ופפריקה.
טובלים היטב את פרחי הכרובית בקמח הלבן
לאחר מכן בתערובת הביצים.
מהדקים את פרחי הכרובית לפירורי הלחם, ומטגנים עד הזהבה מכל הצדדים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: אישי
שתף את המתכון