חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרפלה עם נתחי בקר, שומר וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרפלה עם נתחי בקר, שומר וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פרפלה
400 גרם בשר בקר, סינטה או פילה, חתוך לרצועות קטנות
3 פקעות שומר, חתוכות לטבעות
3 קישואים, חתוכים לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כף רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום מרוסקות
אופן ההכנה
1. מחממים 2 כפות שמן ומטגנים בו את השומר והקישואים, עד שהם מתרככים.
2. מוציאים מהמחבת ומוסיפים את השמן הנותר. מטגנים בו את הבשר עד שהוא משחים מעט.
3. מוסיפים את רוטב הסויה, המלח והפלפל, את הירקות שטיגנו קודם לכן ואת השום המרוסק וממשיכים לבשל על אש קטנה.
4. מבשלים את הפסטה אל-דנטה. מסננים את המים ומוסיפים את הפסטה למחבת עם הבשר והירקות.
5. מוסיפים את רסק העגבניות מהול ב-1/3 כוס מים, מערבבים על האש דקה נוספת ומגישים.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון