חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידה פראית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה פראית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
שקית פטריות מיובשות ( פורצ'יני)
3 ביצים
1 בצל יבש פרוס
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה
2 כוסות אטריות שטוחות
100 גרם גבינה מלוחה
פירורי גבינת פורמז'ן לקישוט
2 כוסות מים רתוחים
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ההכנה
להשרות את הפטריות במים הרותחים כ 15 דקות ולשים בקערה את הפטריות ללא המים
במי הפטריות לבשל את האטריות כ15 דקות ,
להוסיף לקערה את הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצים, האטריות, הגבינה המלוחה,
הפלפל השחור, יחד עם הפטריות,
לערבב היטב את כל החומרים,
להעביר למחבת עם מעט שמן ולטגן עד לקבלת גוון זהוב,
להפוך, לפזר את הפורמז'ן ולטגן צד שני עד קבלת גוון זהוב,
לחלק לשמיניות , להגיש חם,
בתאבון ,
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון