חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת מצות לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלינו בבית אין ארוחה בפסח ללא הפשטידה,מתובלת בטעם ותחליף מצויין ללחם. brבמקור מטגנים אותה במחבת אבל אני מעדיפה אותה אפויה,פחות שומנית וקלה להכנה.
פשטידת מצות לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלינו בבית אין ארוחה בפסח ללא הפשטידה,מתובלת בטעם ותחליף מצויין ללחם. brבמקור מטגנים אותה במחבת אבל אני מעדיפה אותה אפויה,פחות שומנית וקלה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
15 יח' מצות
6-ביצים
6-כוסות מים רותחים
1-כפית מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחון
1/2-כפית פלפל לבן טחון
1-כפית פפריקה מתוקה
1/2-כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשבור את המצות לחתיכות קטנות,להוסיף מים רותחים,לערבב היטב ולצנן מעט.
לטרוף ביצים בתוספת תבלינים ולהוסיף חצי מכמות השמן,לערבב ולהוסיף לתערובת המצות,
לערבב היטב.
לרפד תבנית עגולה מס'28 או מרובעת בנייר אפיה ולשמן.
לצקת את הבלילה בתבנית ובשמן הנותר להבריש.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות.
לפרוס ולהגיש חם/קר .
חג כשר ושמח
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: חמותי
שתף את המתכון