חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פלפלים קלויים הפוכה במילוי פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס באופן חופשי על מתכון של נירה רוסו.
פשטידת פלפלים קלויים הפוכה במילוי פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס באופן חופשי על מתכון של נירה רוסו.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים צבעוניים קלויים, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות ולא אחידות
½1 בצלים פרוסים דק
1 שאלוט פרוס דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ
250 גרם פטריות פורטבלו פרוסות דק
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
¼ כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל
1 גביע שמנת חמוצה
½ כוס חלב
¼ כוס יין לב ן יבש
מעט שמן לטיגון
2-3 פרוסות גבינה צהובה איכותית
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מוסיפים את הבצלים ומטגנים קלות עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד כשלוש דקות. מוסיפים את השמנת, החלב, היין, הצ'ילי, המוסקט ומעט מלח ופלפל. מבשלים ביחד תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מתאדים כמעט לחלוטין. מצננים. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
בתבנית אינגליש קייק מסדרים את הפלפלים על התחתית ועל הדפנות כאשר הקצוות של הפלפלים בולטים החוצה. מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה על הפלפלים בתחתית. מוסיפים את המלית וסוגרים עם קצוות הפלפלים שנשארו מחוץ לתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כארבעים דקות.
להגשה: הופכים את התבנית על צלחת הגשה מאורכת ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון