חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תירס עם פטריות מוקפצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תירס עם פטריות מוקפצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קוטג'
1 גבינה לבנה 9% (250 גר')
1 גביע שמנת חמוצה
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
5 כפות קמח
2 כפיות פירורי לחם
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
40 גר' חמאה
2 כפות מיונז
1 בצל
1 קופסת פטריות (שימורים)
1 קופסה קטנה גרעיני תירס (שימורים – לסנן)
1 כף אבקת פטריות
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-150 מ"צ.
מטגנים את הבצל עד להזהבה עם כ – 40 גר' חמאה כ – 8 דקות (לערך)
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד כ – 4 דקות מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל, לאחר מכן מצננים את הפטריות והבצל כ 5 דקות.
לוקחים את כל המצרכים ומערבבים בקערה, מוסיפים את הפטריות עם הבצל והתירס המסונן.
משמנים תבנית ומכניסים לתנור ואופים ב - 150 מ"צ כ – 45 דקות.
לכבות את התנור ולהשאיר לעוד 10 דקות בתנור.
(ניתן לשלב עם ירקות אחרים לפי הטעם כמו: כרובית, ברוקולי וכו').
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון