חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תירס של לאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תירס של לאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים גדולים
300 ג' גרעיני תירס
מלח
פלפל שחור
ריחן
סלסה בלנקה:
50 ג' מרגרינה
5 כפות קמח
2½ כוסות חלב
לציפוי
פרמזן מגורד
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את התירס, מלח, פלפל וריחן ומערבבים.
מכינים את הסלסה בלנקה : ממיסים את המרגרינה בסיר, מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את החלב, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים על אש נמוכה עד שהחלב מתחיל להתעבות ואז מורידים מהאש.
מעבירים את הסלסה בלנקה לתערובת התירס ובצל, מערבבים ומעבירים הכול לתבנית אפיה. מפזרים קצת פרמזן מעל.
אופים בחום בינוני למשך 40 דקות.
מגיש: gilai
מקור: חמותי
שתף את המתכון