חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציבלה - סלט כבד קצוץ פולני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו מכינים במיוחד לפסח. תהנו!.
ציבלה - סלט כבד קצוץ פולני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו מכינים במיוחד לפסח. תהנו!.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף
3 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
5 ביצים קשות חצויות
3 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים, קלופים וחצויים
2 כפות שמן לטיגון
שמן
מלח
אופן ההכנה
מטגנים את הכבד במחבת גדולה בצורה כזאת שלא יישאר דם בפנים.
על קרש חיתוך גדול מאד מניחים את הכבד, תפוחי האדמה, הבצלים והביצים ובעזרת קופיץ גדול קוצצים את החומרים. בין קיצוץ לקיצוץ מוסיפים שמן ומלח.
חוזרים על הפעולות עד אשר החומרים על קרש החיתוך הופכים למעין מחית אחידה.
מכניסים למקרר ללילה.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון