חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ימיצ'ורי דרום-אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתום חיפוש ארוך אחר המתכון האולטימטיבי לצ'ימיצ'ורי הבנתי שמדובר במתכון משפחתי-עממי שניתן לקחת אותו להרבה כיוונים שרוצים, והעיקר, לא להתפשר על איכות הבשר שהצ'ימיצ'ורי צריך ללוות. ניסיתי לתת פה עוד מתכון יחסית פשוט עם אפשרויות לתוספות.
צ'ימיצ'ורי דרום-אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתום חיפוש ארוך אחר המתכון האולטימטיבי לצ'ימיצ'ורי הבנתי שמדובר במתכון משפחתי-עממי שניתן לקחת אותו להרבה כיוונים שרוצים, והעיקר, לא להתפשר על איכות הבשר שהצ'ימיצ'ורי צריך ללוות. ניסיתי לתת פה עוד מתכון יחסית פשוט עם אפשרויות לתוספות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש שום, קלוף וקצוץ לפרוסות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
עלי רוזמרין מגבעול אחד
פלפל חריף אחד (רצוי ירוק, אבל ניתן להשתמש גם באדום)
1/2 כוס חומץ בן יין
1 כוס שמן קנולה (ניתן גם להשתמש בשמן אחר, אבל לא מומלץ שמן זית בגלל טעמו החזק)
מלח לפי הטעם - אפשר להתחיל עם כפית שטוחה בלי לטעום.
תוספות אפשריות:
אורגנו, טימין או ריחן (המקור - CookShare)
אנשובי (מודה, לא ניסיתי, נראה לי מיותר, אבל ראיתי מתכון עם זה ב-YNet)
בצל (המקור - CookShare)
אופן ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון, וטוחנים בפולסים קצרים.
המטרה להגיע לעיסה גסה אך אחידה... לא לממרח.
לאחר ההוצאה ממעבד המזון, מוסיפים מלח תוך כדי טעימה.
חשוב להניח במקרר ל-24-48 שעות למנוחה בתוך צנצנת סגורה על מנת שהטעמים יתאחדו בצורה יפה.
מגיש: XDvir
מקור: עממי
שתף את המתכון