חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר מעולה!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר מעולה!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
מלח, פלפל
¾ כוס יין לבן יבש
2 בצלים
2 שיני שום
4 עגבניות
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
2 כוסות מרק בשר צח או רגיל
150 גרם פיטריות טריות
בשר מס' 5-8 בכמות שאתם צריכים.
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר גדול ולהשחים את נתח הבשר מכל הצדדים במשך כ-10 דקות.
מתבלים במלח ופלפל ויוצקים פנימה את היין.
לבשל על להבה גבוהה במשך כ-2 דקות.
קולפים וקוצצים דק את הבצלים ואת השום והפטריות
חולטים, קולפים וקוצצים את העגבניות.
מוסיפים את הירקות לסיר יחד עם הפפריקה, כמון
מכסים היטב ומבשלים במשך כשעתיים מעל להבה נמוכה.
(הופכים את הבשר מידי פעם).
להכניס את הפטריות הטריות לבישול ממש 5-10 דק'
לפני שמוציאים את הבשר ונותנים עוד קצת לרוטב להסמיך
מוציאים את הבשר מהקדירה, מניחים על צלחת הגשה .
להוסיף את הכמות הנוספת של המרק בשר
מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות.
פורסים את הבשר ומגישים את הרוטב בנפרד.
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון