חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר אמיתי בסיגנון שלי...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר אמיתי בסיגנון שלי...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1/2 1 ק "ג בשר אדום מיושן עם עצם.
2 ראשי שום קלופים
5 בצלי שאלוט קצוצים
חבילת פטריות פורטובלו קצוצות
1 פלפל אדום טרי חריף וקצוץ
4 עגבניות (לאחר חליטה וקילוף) קצוצות
1/3 כס שמן זית
כוס יין אדום יבש שרי
גבעול טימין טרי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
ההכנה
מטגנים במחבת בחום גבוהה את הבשר עד לקבלת צבע שחום
מסירים מהמחבת את הבשר ושמים בסיר רחב
מוסיפי למחבת את הירקות ומטגנים. מוסיפים את היין לירקות ומבשלים 5 דקות
מעבירים את הרוטב והירקות לסיר הבשר. מוסיפים את הטימין המלח ופלפל שחור גרוס טרי
ומבשלים על אש קטנה 3 שעות
בהגשה לפזר פטרוזיליה קצוצה לכל צלחת
בתאבון
אלי גרשון
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון