חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה "בנוסח רומא"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא מערבב חלב עם בשר, ניתן לוותר על גבינת הפרמזן.
צלעות טלה "בנוסח רומא"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא מערבב חלב עם בשר, ניתן לוותר על גבינת הפרמזן.
הוראות הכנה
מרכיבים
ניילון נצמד
צלעות טלה ללא שומן (מומלץ נתחים קטנים)
250 גר' גבינת פרמזן מגוררת
175 גר' פירורי לחם
ביצה טרופה
שמן רגיל
אופן ההכנה
1) פורסים ניילון נצמד על משטח
מניחים את צלעות הטלה מעל ומניחים ניילון נצמד מעל.
חובטים בצלעות - מומלץ עם מערוך - ועושים אותם דקים.
2) מחממים מחבט עם שמן - 1 ס"מ.
טורפים ביצה בכלי שטוח ומוסיפים מלח ומעט פלפל.
3) את פירורי הלחם ניתן להכין לבד - מגרדים באמצעות פומפיה עדינה פרוסות לחם.
מערבבים בכלי שטוח את גבינת הפרמזן המגוררת עם פירורי הלחם.
4) טובלים את צלעות הטלה היטב בביצה הטרופה ולאחר מכן בתערובת הגבינה המגוררת
ופירורי הלחם.
5) מטגנים במחבת (שתהיה חמה), 2 דק' בכל צד מספיק. לא יותר מ- 3 חתיכות בטיגון
בכדי שהשמן לא יתקרר.
מגיש: mellow
מקור: נייג'לה
שתף את המתכון