חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה בקראסט של פטרוזיליה ורטטוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות טלה בקראסט של פטרוזיליה ורטטוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קרה של צלעות (צלעות מחוברות 4-5)
חצי בצל
1 זוקיני ירוק
1 זוקיני צהוב
1 חציל
1 כף חרדל דיז`ון
ענף טימין
מים
מלח
3 שיני מעוכות
2 עגבניות
1/2 כוס פטרוזיליה
50 גרם פירורי לחם
פלפל
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 כפית רסק עגבניות
2 שיני שום חתוכות
שמן זית
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
אופן הכנה:
לציפוי פטרוזיליה:
מערבבים בקערה פרורי לחם
פטרוזיליה
חרדל דיז`ון
שמן זית
שיני שום מעוכות
מלח
פלפל
אופן הכנת הקרה:
בסכין לנקות קצות הצלע
למרוח חרדל על הבשר
למרוח ציפוי פטרוזיליה על הבשר
לתבל במעט מלח
פלפל
להניח בתבנית אפיה
לאפות בתנור בחום 250 מעלות 5 דקות
להנמיך אש ל-200 מעלות עוד 5-10 דקות
אופן הכנת רטטוי:
לחתוך ירקות לקוביות זוקיני ירוק
זוקיני צהוב
פלפל אדום
פלפל צהוב
פלפל ירוק
חצי בצל
חציל
שיני שום חתוכות
עגבניות
במחבת עם שמן זית ומעט מלח לטגן טיגון איטי כ-10 דקות שום
פלפלים
בצל
להוסיף זוקיני
עגבניות
חציל
רסק
מעט מים טימין
לבשל 10 דקות
להסיר מהאש
על צלחת הגשה להניח רטטוי
מעל להניח את הצלעות.
מגיש: אלי
מקור:
שתף את המתכון