חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ומיוחד לשולחן החג.
צלעות טלה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ומיוחד לשולחן החג.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-צלעות טלה שטופות
למשרה:
1-בצל חתוך לטבעות
1-שן שום חצוי
3-גבעולי רוזמרין טרי
2-כפות דבש
2-כפות רוטב סויה
4-כפות שמן זית
½-כפית פלפל גרוס
½-כפית פלפל לבן
½-כפית מלח
אופן ההכנה
לצקת בקערה שמן,רוטב סויה,להוסיף טבעות בצל,שום,רוזמרין,תבלינים ודבש.
לערבב היטב ולהוסיף צלעות טלה,לפזר על כל חלקי הבשר את המשרה.
לשמור במקרר לשעתיים.
להעביר בכלי חסין חום את הצלעות עם כל הרוטב ולהכניס לתנור מחומם ל 220 מעלות
ל 20 דקות.
להוציא מהתנור,להפוך את הצלעות,לכסות בנייר אלומיניום ולהחזיר חזרה.
להוריד טמפרטורה ל-160 מעלות ולהמשיך לצלות עוד שעה.
טעים בתוספת תפוחי אדמה אפויים.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון