חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים br
צלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים br
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
3 שורות של 8 צלעות טלה כל אחת.(לבקש מהקצב שיכין לפי מספר מנות)
½ כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס.
גבישי מלח ים אטלנטי. (מלח גס)
עלים מגבעול אחד של רוזמארין.
עלים מגבעול אחד של מרווה,(רצוי מרוות בר)
3 עגבניות בשלות אדומות חתוכות ל- 2
3 בצלים יבשים שלמים עם קליפתם חצויים לאורך.
חצי כוס דבש מפרחי אבוקדו
100 גרם פיסטוק חלאבי ירוק לא קלוי גרוס גס
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
מושכים את הצלעות בשמן הזית.
מפזרים עליהן את גבישי המלח, הפלפל גרוס ואת העלים.
מושכים בשמן זית את הבצלים ואת העגבניות, מפזרים עליהם את המלח, הפלפל והעשבים.
1.מניחים את הצלעות בתבנית, מסדרים סביבן את העגבניות והבצלים
2. מכניסים לתנור 180 מעלות צלזיוס, גריל חזק. שחומם מראש. אופים כ- 15
דקות.
3.מוציאים את התבנית מן התנור. טובלים מברשת בדבש וצובעים את הצלעות
בדבש. מפזרים את הפיסטוק. מגבירים את החם למקסימום צולים כ- 10 דקות
נוספות. מוציאים מהתנור.
4.פורסים את הצלעות בזוגות,מניחים בצלחת לצד הירקות הצרובים.
מוזגים מן הרוטב שבתבנית ומזליפים מעט שמן זית.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון