הוראות הכנה
מרכיבים
4 צלעות כבש
4 תפו"א' קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל פרוס לחצאי טבעות
3 שיני שום פרוסות
רוזמרין
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
שמן זית
אופן ההכנה
לטבל את צלעות הכבש במלח ופלפל שחור משני הצדדים ולסגור את הבשר במחבת פסים עם מעט שמן זית.
בתחתית הקדירה לסדר את קוביות תפוחי-האדמה לבזוק מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה לפי הטעם.
להניח מעל את צלעות הכבש.
לטגן את טבעות הבצל ולפזר מעל הצלעות. לפזר גם את פלחי השום. לבזוק שוב מעט שמן זית
לתבל במלח ופלפל שחור ועלים מענף אחד של רוזמרין
לכסות את הקדירה ולאפות כשעה בחום בינוני גבוה כ-190°c. לאחר כשעה להנמיך את החום ל-170°c ולהמשיך עוד כ ½ שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון