חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות כבש בקדרת חרס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוסיף כל ירק שאתם אוהבים.
צלעות כבש בקדרת חרס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוסיף כל ירק שאתם אוהבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 צלעות כבש
4 תפו"א' קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל פרוס לחצאי טבעות
3 שיני שום פרוסות
רוזמרין
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
שמן זית
אופן ההכנה
לטבל את צלעות הכבש במלח ופלפל שחור משני הצדדים ולסגור את הבשר במחבת פסים עם מעט שמן זית.
בתחתית הקדירה לסדר את קוביות תפוחי-האדמה לבזוק מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה לפי הטעם.
להניח מעל את צלעות הכבש.
לטגן את טבעות הבצל ולפזר מעל הצלעות. לפזר גם את פלחי השום. לבזוק שוב מעט שמן זית
לתבל במלח ופלפל שחור ועלים מענף אחד של רוזמרין
לכסות את הקדירה ולאפות כשעה בחום בינוני גבוה כ-190°c. לאחר כשעה להנמיך את החום ל-170°c ולהמשיך עוד כ ½ שעה.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון