חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבאב כבש גלילי בסגנון דיאנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבאב יחודי בטעמו מדהים טעים עסיסי מכניס אווירה רעננה
קבאב כבש גלילי בסגנון דיאנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבאב יחודי בטעמו מדהים טעים עסיסי מכניס אווירה רעננה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2 קילו בשר כבש צוואר או חזה קצוצים דק בסכין (ידני)
או ע"י פולסים קצרים במעבד מירקם גס
1/2 קילו עגל חלב צוואר או חזה קצוצים דק בסכין (ידני)
או ע"י פולסים קצרים במעבד מירקם גס
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
1/2 כוס קוברה קצוצה גס
3 עגבניות טריות מקולפות מנוקות מגרעינים וקצוצות דק מאוד
1 בצל קצוץ דק
1 כף פלפל שחור גרוס דק
1 כף בהרט (ראה מתכון מטה)
1/2 כף נענע קצוצה דק
1 כף שמן
1/2 1 כפיות מלח
2 כפות צנוברים קלויים מעט
** ניתן ואף רצוי להוסיף 2 כפות עמבה
מתכון לבהרט לבנוני:
כף פלפל שחור גרוס טרי
כף כוסברה טחונה
כף קינמון טחון
כף ציפורן טחונה
כף זרעי כמון טחונים
רבע כפית הל טחון
חצי כף אגוז מוסקט
כף וחצי פפריקה או פלפל קיין
חצי כף קליפת לימון יבשה, מגוררת.
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בקערה מניחים את הבשר הקצוץ גס ומוסיפים את כל התבלינים מערבבים בידיים
את כל החומרים מכסים את כל המסה בניילון נצמד ושולחים למקרר ללילה.
2.על שפודים מלבישים מדביקים את המסה באופן עבה של קבאב וממגלגים יפה בעזרת יד משומנת
3.משמנים את רשת המנגל מניחים את שיפודי הקבאב על אש נמוכה עד שהם מזהיבים
מידי פעם למרוח עליהם מעט שמן בעזרת חצי בצל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון