חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדאיף בשמנת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי שאוהב עוגות קרם ולאחר שתנסו בטוחני שתאהבו. סילבי.
קדאיף בשמנת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי שאוהב עוגות קרם ולאחר שתנסו בטוחני שתאהבו. סילבי.
הוראות הכנה
מרכיבים
חלק 1 - 2 חב' איטריות דקות= 400 גרם (שקופות)
100 גרם צימוקים
150 גרם פקאנים
1/4 מרגרינה
1/2 לימון סחוט.
חלק 2 - 3 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
1 איסטנט פודינג וניל.
אופן ההכנה
בסיר גדול להמיס על אש קטנה את המרגרינה ולהוסיף האיטריות, לטגנם עד שישחימו, יש לבחוש כל הזמן על מנת שלא ישרפו, להוסיף הצימוקים והפקאנים ולהמשיך לבחוש, לפזר 2 כפות סוכר ולהמשיך לבחוש לאחר שלא רואים את גבשושי הסוכר להוסיף הלימון לבחוש כ - 2 דקות ולהסיר מהאש. להניח בצד שיתקרר. מומלץ מאוד לבחוש את התערובת מידי פעם אחרת זה מתקשה מאד וקשה לפזר התערובת בתבנית בהמשך.
להקציף את כל המרכיבים בחלק מס' 2.
בתבנית פיירקס גדולה לפזר כתחתית מחצית מהתערובת של האיטריות, למרוח הקצפת בצורה ישרה וחלקה ומעל הקצפת לפזר מחצית השניה של התערובת.
לעטוף היטב בניילון נצמד ולהכניס למקפיא למשך 1/2 שעה ואח"כ למקרר.
מגיש: סילבי
מקור: סילבי
שתף את המתכון