חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה בורגול ממולאת בשר וצנוברים מטוגנת נוסח מסעדת זייתון קהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה מטוגנת ממולאת בשר וצנוברים נוסח מסעדת זייתון בקהיר
קובה בורגול ממולאת בשר וצנוברים מטוגנת נוסח מסעדת זייתון קהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה מטוגנת ממולאת בשר וצנוברים נוסח מסעדת זייתון בקהיר
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1ק"ג בורגול דק (כ- 3 כוסות)
משרים את הבורגול עם הרבה מים למשך כחצי שעה
1/4 ק"ג סולת ( כוס וחצי )או קמח
1/2 כף רסק עגבניות
2-3 כפיות מלח
2 כפיות פפריקה
1 כפית כמון
חומרים למילוי
500 ג"ר בשר בקר רצוי צוואר טחון עבה
2-3 בצלים קצוצים דק
התבלינים הרשומים מעלה ועוד
1 כפית בהרת
1/8 כפית ציפורן טחונה
100 ג"ר צנובר שטוגן מעט
אופן ההכנה
1 . אופן הכנת הבורגול
לסחוט את הבורגול ולהעביר לקערה
להוסיף את הסולת או הקמח
לתבל - במלח, פפריקה, מעט כמון,
להוסיף 1/2 כף רסק עגבניות
להוסיף שמן בערך 3-4 כפות
לערבב היטב עד קבלת מסה קשה יחסית
2 . המילוי-
לטגן במעט שמן 2-3 בצלים קצוצים דק דק
להוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון עבה ולערבב
לתבל – מלח, פלפל, בהרט וקמצוץ ציפורן
צנובר לצנן את התערובת.
3.למעטפת
מרטיבים את הידיים לוקחים כדור פינג פונג מהתערובת
ומגלגלים ביד לצינור באורך 6 ס"מ לערך דוחפים אצבע ומסובבים
להגדלתהחלל ככל שדקה יותר טעים יותר ממלאים בתעורבת וסוגרים
יוצריםצורת אתרוג מסדרים בתבנית כשמסיימים מטגנים בשמן עמוק
4. לטגן בשמן עמוק וחם.עד השחמה להניח על נייר סופג
הולך מצויין בליווי רבע לימון וטחינה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון