חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק שמרים קובנה לארוחת בוקר או ערב brאפשר כתוספת רסק או סמנה [שילוב של חמאה וגולבנד לרתיחה ולצבע זהוב
קובנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק שמרים קובנה לארוחת בוקר או ערב brאפשר כתוספת רסק או סמנה [שילוב של חמאה וגולבנד לרתיחה ולצבע זהוב
הוראות הכנה
מרכיבים
קמח 1 ק"ג
שמרים טריים 50 גרם
שמן 2 כפות
מלח חצי כפית
ביצה 1
מרגרינה 1 ללא מלח למריחה
סוכר חצי כוס
מים 3 כוסות פושרים
כמות הבצך הוא ל-2 סירים
אופן ההכנה
1 לוקחים את השמרים בתוך צלוחית קטנה + כפית סוכר וחצי כוס מים לערבב ולהתפחה
2 כערה גדולה להוסיף את המלח , הסוכר .2 כוסות המים הפושרים והביצה , ולערבב
3 להוסיף לתוך הקערה את הקמח המנופה ואת השמרים וללוש לבצק
4 להוסיף את חצי הכוס לפי הצורך בצק אחיד ולא דביק
5 לימרוח את השמן ולעבד ולתת לתפיחה
6 לתת לתפיחה 3 פעמים [ זה הפטנט]
7 לאחר סידרה של התפחה חותכים ביד או בסכין תוך כדי התפיחה כ-10 חלקים שווים
8 פותחים כל אחד ביד או במערוך ומורחים במרגרינה ומקפלים עד הצורה של חצי לחמניה
9 מורחים כצת מרגרינה על הבצק ומכניסים לתוך הסיר כשהוא משומן מיסביב
10 5 יחידות בצק בכל סיר
11 מכסים במיכיסה ונותנים להתפחה עד כל גובה הסיר
12 תנור שחומם כ-180 מעלות מראש לכ30 דקות
13 יש תמונות
בתיאבון
מגיש: eliy16
מקור: תמני
שתף את המתכון