חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוגל מאיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להשרות מראש 100 גרם צימוקים ביין אדום לפני תחילת ההכנה
קוגל מאיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להשרות מראש 100 גרם צימוקים ביין אדום לפני תחילת ההכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם אטריות דקות
3 ביצים טרופות
6 כפות סוכר חום
כף קינמון
כפית פלפל לבן ומעט מלח
100 גרם צימוקים (שהושרו ביין מתוק אדום במשך שעה)
50 גרם אגוזי מלך או פקאן מסוכרים
1 תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות קטנות
75 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
משמנים תבנית בקוטר 21 ס"מ
מבשלים את האטריות במים כשלוש דקות (עד שהן רכות) ומסננים
מחממים תנור ל- 180 מעלות
שמים את האטריות המבושלות בקערה ומוסיפים את החמאה המומסת, מערבבים ושמים בצד לקירור (לא במקרר)
מסננים את הצימוקים מהיין
את שאר המרכיבים מערבבים יחד ומוסיפים לאיטריות
את כל הבלילה מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל - 45 דקות.
כאשר הקוגל מוזהב בחלקו העליון בודקים עם קיסם או מזלג את מרכזו. אם הקיסם יוצא רטוב - יש להשאיר בתנור עד שהקיסם יצא יבש.
אפשר להבריש את המאפה באמצע האפייה בחמאה.
ניתן להגיש חם או קר.
מגיש: joega
מקור:
שתף את המתכון