חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קייק קפה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קפה מבית היוצר של ערן שוורצברד (erno) . brעוגה בחושה, נהדרת, לחה ועסיסית, עם הרבה קפה בפנים. brאפקט השיש נוצר על ידי ערבוב של חלק מהתערובת המוכנה עם עוד קפה, וגם שוקולד. br
קייק קפה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קפה מבית היוצר של ערן שוורצברד (erno) . brעוגה בחושה, נהדרת, לחה ועסיסית, עם הרבה קפה בפנים. brאפקט השיש נוצר על ידי ערבוב של חלק מהתערובת המוכנה עם עוד קפה, וגם שוקולד. br
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
11/2 כוסות (300 גרם) סוכר
3 ביצים
21/2 כוסות (350 גרם, שקית קטנה) קמח תופח
1 כף גדושה אבקת נס קפה
½ כפית מלח
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
¼ כוס (60 מ"ל) חלב
למלית מוקה:
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפות חלב
1 כף גדושה אבקת נס קפה
2 תבניות אינגליש קייק
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מעבדים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת במרקם של קרם. מוסיפים את הביצים אחת אחת (לא מוסיפים עוד ביצה עד שקודמתה נבלעה בתערובת).
3. מנפים קמח תופח, נס קפה, אבקת סודה לשתייה ומלח בכלי נפרד.
4. מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים את השמנת והחלב לסירוגין עם תערובת הקמח ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בקמח).
5. מכינים מלית מוקה: ממיסים שוקולד עם חלב ונס קפה במיקרוגל. מצננים מעט ומערבבים פנימה רבע מבלילת העוגה.
6. יוצקים חצי מכמות הבלילה לתבניות משומנות ומקומחות, מזלפים פס רחב של מלית מוקה במרכז, ויוצקים את יתרת הבלילה מעל. בעזרת כף עורמים את מה שנשאר ממלית המוקה ומערבבים קלות בעזרת סכין או קיסם, ליצירת דוגמת שיש.
7. אופים 35-40 דקות, או עד שהקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
8. בתיאבון!!!...
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון