חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח גולאב ג'מון הודי פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולאב ג'מון הוא קינוח הודי מסורתי, נפוץ כמעט בכל הודו ובעיקר באזורים הצפוניים. brאפשר לתאר אותן במידה מסויימת (במיוחד לאור חג החנוכה) כמעין סופגניות קטנות וקומפקטיות. br br
קינוח גולאב ג'מון הודי פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולאב ג'מון הוא קינוח הודי מסורתי, נפוץ כמעט בכל הודו ובעיקר באזורים הצפוניים. brאפשר לתאר אותן במידה מסויימת (במיוחד לאור חג החנוכה) כמעין סופגניות קטנות וקומפקטיות. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
230 גרם אבקת חלב (בהודו כמעט כל המתכונים מכילים אבקת חלב ולא חלב, מכיוון שעבורם הפרה קדושה)
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כוס קמח לבן רגיל
גביע שמנת חמוצה
25 גרם חמאה
כפית הל גרוס/טחון
ומעט מלח
להכנת הסירופ:
1 ק"ג סוכר
2 ליטר מים
5 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה
מערבבים ולשים את כל המרכיבים במשך ולשים מספר דקות עד לקבלת בצק במרקם אחיד, ומכינים כדורונים קטנטנים.
לאחר מכן נכין את הסירופ באמצעות ערבוב הסוכר, המים ומי הורדים.
לאחר מכן נטגן את כדורי הגולאב ג'מון עד לקבלת צבע חום. נטבול אותם בסירופ למשך מספר דקות - וזהו, קיבלתם כדורי גולאב ג'מון הודי מסורתיים.
מגיש: joabliso
מקור:
שתף את המתכון