חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קליפות הדרים מסוכרות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דבר ראשון-זהו מתכון מפינת השף,עפ"י הדרישה שמתכונים אלו יהיו גם במערכת. דבר נוסף-לכל שומרי הכשרות, ניתן לצפות את הקליפות בשוקולד פרווה.
קליפות הדרים מסוכרות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דבר ראשון-זהו מתכון מפינת השף,עפ"י הדרישה שמתכונים אלו יהיו גם במערכת. דבר נוסף-לכל שומרי הכשרות, ניתן לצפות את הקליפות בשוקולד פרווה.
הוראות הכנה
מרכיבים
7-8 תפוזים עם קליפה עבה,כ-1 ק"ג
1. ק"ג סוכר,
1. כוס מים
1. כוס גראנד מרנייה או לימונצ'לו
סיר גדול עם תחתית עבה.
אופן ההכנה
קולפים את התפוזים.
משרים את הקליפות בקערה עם מים קרים למשך מס' ימים, כדי שהמרירות תצא.
יש להחליף את המים מידי פעם.
מרתיחים את הקליפות ומשהים שוב במים קרים כך כ-4 פעמים.
מייבשים את הקליפות.
חותכים את הקליפות לרצועות דקות, שוקלים אותן, המשקל צריך להיות בערך קילו פחות או יותר.
שמים את הקליפות בסיר, שופכים עליהן קילו סוכר ומשהים את הסיר במקרר לכמה שעות.
מוסיפים לקליפות את הנוזלים ומבשלים.
כשהמים רותחים, מקטינים את האש ומבשלים תוך בחישה מפעם לפעם עם כף עץ, כשעה.
מסננים מהנוזלים ומייבשים על ניר אפיה.
כשהקליפות יבשות מחזירים לנוזלים לשכבה נוספת,כך עד שהקליפות מצופות בכל הנוזלים.
פורסים את הקליפות בשכבה אחת על נייר האפייה ומצננים.
משאירים את הקליפות להתייבשות למס' ימים.
כאשר הקליפות קרות שמים אותן בכלי זכוכית סגור ומאחסנים במקרר.
ניתן לשמור בהקפאה.
ניתן לצפות בשוקולד חלב,לבן או מריר.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון