הוראות הכנה
מרכיבים
כוס ורבע של קמח מצה
1 כוס מים, רתוחים
2 ביצים
מלח (לפי הטעם)
4 כפות שמן
אגוז מוסקט גרוס
אופן ההכנה
מערבבים הקמח, המים, המלח, השמן, אגוז המוסקט והביצים.משאירים שעה במקרר.מרתיחים בסיר מים עם כף מלח.יוצרים מהעיסה כדורים ומכניסים לסיר ל-15 דקות, כדאי להפוך את הכדורים, בעזרת כף מחוררת, כדי שתתבשלנה מכל הצדדים.כאשר הכדורים צפים מבשלים עוד 5 דקות.לאחר הבישול מסננים את הכדורים במסננת ומגישים במרק חם.ניתן לבשל את הקניידלך ישר בתוך המרק החם ואז הם יספגו את הטעם שלו- אולם אז המרק מאבד מהצחות שלו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון