חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קצ'ורי - לחם הודי ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצ'ורי זוהי פיתה הודית ממולאת ומטוגנת במחבת - br " מתכון של השף יוסי מ-החוג לבישול במכללת הדסה "
קצ'ורי - לחם הודי ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצ'ורי זוהי פיתה הודית ממולאת ומטוגנת במחבת - br " מתכון של השף יוסי מ-החוג לבישול במכללת הדסה "
הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת הבצק :
===================
1 קילוגרם קמח
1 כף מלח
400 - 500 מיליגרם מים
¼ כוס שמן
* רצוי 2 כוסות שמן נוספות לפתיחת הבצק
להכנת המלית :
==================
בצל קצוץ
שום קצוץ
אפונה
אופן ההכנה
1 . מערבבים את כל החומרים יחד לבצק אחיד וחלק .
2 . מניחים ל-¼ שעה מנוחה , ויוצרים מתוך הבצק 30 כדורים .
4 . מסדרים את הכדורים על מגש משומן ,
משמנים את חלקם העליון של הכדורים ,
מכסים בניילון למנוחה נוספת של ½ שעה עד 1 שעה .
5 . יוצקים מעט שמן על משטח העבודה ,
ומרדים את הכדור על השמן בעזרת הידיים בתנועות משיכה עדינות
עד שמיתקבל עלה דק ושקוף .
6 . ממלאים את העלה עם המלית ומטגנים בשמן לא עמוק מדי,
אחר כך מטגנים את הצד השני ,
מתבלים עם כורכום , כמון , כוסברה קצוצה ,
פלפל שחור , מלח , פלפל שאטה , ניתן להוסיף גם ציפורן .
7 . מניחים על נייר סופג לתת לזה להתקרר .
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור:
שתף את המתכון