חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בסגנון קצת אחר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלו הן קציצות קלאסיות, עם שיפורים קלים.
קציצות בסגנון קצת אחר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלו הן קציצות קלאסיות, עם שיפורים קלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר בקר טחון (רצוי הבשר של הצלעות)
חצי ק"ג בשר עוף טחון
7 פטריות שמפיניון טריות קצוצות דק מאוד
1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
2 שיני שום קצוצות דק מאוד
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק מאוד
15 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
50 גרם בייקון קצוץ דק מאוד (למי ששומר כשרות ניתן להחליף בחזה אווז מעושן)
2 פרוסות לחם שחור רטובות ומפוררות דק
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כף תבלין "ראס אל חנות"
מעט פפריקה
1-2 כפיות מלח (לפי הטעם)
1 כפית רסק עגבניות
1 כף שמן זית
שמן צמחי לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים, למעט השמן לטיגון, בקערה גדולה ומניחים במקרר למשך כשעה.
מחממים במחבת גדולה את השמן לטיגון. קורצים מתערובת הבשר עיגולים יפים ומשטחים אותם מעט. מניחים את כדורי הבשר המשוטחים בשמן החם ומטגנים היטב משני הצדדים.
חוזרים על הפעולה עד שנגמרת כל תערובת הבשר בקערה. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון